Kære medlem af Idrætshøjskolen i Sønderborgs elevforening.

Du har i god tro oprettet dit medlemskab af foreningen på betalingsservice, så der hvert år i januar bliver trukket 110 kr. for dit medlemskab.

Som du måske har opdaget, er de ikke blevet trukket i år.

Dette skyldes forskellige vanskeligheder, hvor først kassererskift og derefter problemer med vores CVR-nummer har gjort, at vi ikke har kunnet indkræve betalinger fra betalingsservice.

Vi har i bestyrelsen i flere måneder forsøgt at løse problemet. Dog uden held. I sidste ende fordi en betalingsaftale slettes, når den ikke har været benyttet i 15 måneder. Det er derfor ikke muligt at trække pengene fra din konto.

Reg: 1551          Kontonr: 5089832

Eller

Mobilpay til 50701490

På indbetalingen skrives fulde navn og årgang.

Med denne indbetaling vil dit medlemskab fortsætte, hvilket giver dig ret til fortsat at deltage i alle de forskellige arrangementer, som elevforeningen udbyder. Derudover sikrer det dig, at du får tilsendt elevskriftet i november måned.

I den nærmeste fremtid bruger vi ikke betalingsservice, men håber det bliver muligt en gang i fremtiden.

Vi beklager ulejligheden, men håber på din forståelse og på, at du vil betale medlemskabet for 2015 og fortsat være en del af elevforeningen. Vi vil så gerne have dig som medlem!

Ved spørgsmål kan du kontakte:

Formand Lise Fræhr på mail: lise1986@hotmail.com eller tlf.: 20870786

Kasserer Birna Eiríksdóttir på mail: ihselev@outlook.dk eller tlf.: 50701490