Medlemskab til Idrætshøjskolen i Sønderborg’s Elevforening

Guide

1. For at blive medlem af elevforening skal du betale kontingent.

2. For at betale kontingent skal du oprette dig i Conventus, som er vores nye system til medlemshåndtering. Det gør du nedenfor. Det er vigtigt, at du angiver den årgang, som du har gået på. Hvis du har gået på flere årgange skal du angive det første ophold, som du gik på.

Når du har oprettet dig, kan du efterfølgende gå ind under fanen ‘Medlemskab’ og  ‘Allerede medlem’ for at logge ind på din profil. Her kan du ændre den tilsendte adgangskode eller ændre din adresse, så du er sikker på at få elevskriftet, hvis du flytter.

3. Når du har oprettet dig kan du fremadrettet gå ind under fanen ‘Medlemskab’ og ‘Allerede medlem’ og logge på din profil. Inde på din profil kan du bl.a. ændre den tilsendte adgangskode eller ændre din adresse, så du fortsætter med at få elevskriftet i tilfælde af flytning.

Betalt kontingent for 2018

Opret en profil og tilmeld dig på knappen nedenfor – HUSK at angive årgang – f. eks årg. 1970 sommer.

Automatisk fornyelse

OBS – Det er en nødvendighed for dig, at tilmelde dit betalingskort til automatisk fornyelse af kontingent til foreningen pga. administrativt arbejde.

Du kan til enhver tid skifte kort eller opsige aftalen i “Medlemslogin” på hjemmesiden.