Medlemskab til Idrætshøjskolen i Sønderborg’s Elevforening

Guide

1. For at blive medlem af forening skal du betale kontingent. Er du i tvivl, så skriv en mail til ihselev@outlook.dk, så tjekker vi det for dig.

2. Har du betalt kontingent skal du i kolonnen til venstre vælge dit første ophold og udfylde de efterspurgte oplysninger i det vindue der kommer op.

3. Sørg for du ikke fremover glemmer, at betale dit kontingent og gå til bunden af denne side og tilmeld dit betalingskort til automatisk fornyelse. Så trækkes dit kontingent d. 1/1 hvert år. Her skal du logge ind med din mail og den tilsendte adgangskode, som du fik i forrige skridt.

4. Har du ikke betalt dit kontingent for 2017, skal du i kolonnen til højre betale dit kontingent. Du vil efterfølgende manuelt blive tilføjet til dit første ophold som du manuelt skriver i friteksten. Herfra kan du følge trin 3.

Du kan efterfølgende gå ind under ‘Medlemskab’ og  ‘Allerede medlem’ logge på med din profil. Her kan du ændre den tilsendte adgangskode, ændre din adresse så du er sikker på at få elevskriftet til den rigtige adresse og se betalinger mm.

Allerede betalt kontingent for 2017

Ikke betalt kontingent for 2017

Opret en profil og valg dig dit første ophold på listen nedenfor.

Opret en profil og tilmeld dig på knappen nedenfor – HUSK at angive årgang – f. eks årg. 1970 sommer.

Automatisk fornyelse

Tilmeld dit betalingskort til automatisk fornyelse af kontingent til foreningen.

Ønsker ikke automatisk fornyelse

Så skal du ikke foretage dig noget yderligere – men få det nu bare fikset i første omgang!